
- کره:¾ پیمانه
- تخم مرغ:سهعدد
- آرد کامل (سفید):دو پیمانه
- کاکائو (شیرین نشده):¾ پیمانهپودر
- جوش شیرین:یک قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر:¾ قاشق چایخوری
- نمک:نصف قاشق چایخوری
- شکر:دو پیمانه
- وانیل:دو قاشق چایخوری
- شیر:یک و نیم پیمانه
برای درست کردن این کیک خوشمزهابتدا کرهرا در ظرفی ریختهو آن را با هم زن برقی هم بزنید.
حالا بهتدریج شکر را بهکرهاضافهکردهو بههم زدن ادامهدهید تا جایی کهکرهو شکر بهخوبی با هم مخلوط شوند.
حالا تخم مرغها را در ظرفی دیگر شکستهو بهمواد اضافهکنید و هم بزنید ، وانیل را افزودهو بههم زدن ادامهدهید.
آرد ، جوش شیرین ، بکینگ پودر ، و پودر کاکائو را هم یک بهیک اضافهکردهو هم بزنید تا همهمواد با هم ترکیب شوند
حالا شیر را هم کم کم افزودهو بههم زدن مواد ادامهدهید تا جایی کهیکدست شود.
حالا قالب کیک را کمی چرب کردهو کاغذ روغنی را داخل آن قرار دادهو کمی آرد بپاشید.
حالا مواد آمادهشدهرا داخل قالب کیک بریزید و با حرارت 350 درجهسانتی گراد آن را بپزید.
زمان پخت برای این کیک بستگی بهاندازهکیک شما دارد. از 35 تا 50 دقیقهبرای قالب های بهعمق 20 تا 25 سانتی متر زمان لازم است.
برای اطمینان از پختهشدن کیک میتوانید چوبی را در کیک فرو کنید اگر مواد کیک بهآن نچسبید یعنی کیک پختهاست.
کیک کلاسیک جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک کلاسیک را میتوانید در وعدهمیان وعده- پیش غذا - دسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 6 نفر مناسب میباشد .