
مواد لازم :
آرد سفید 120 گرم
شیر 4/1 لیتر
تخم مرغ 1 عدد
مربا بهمیزان لازم
نمک خیلی کم
طرز تهیه:
ابتدا آرد و نمک را درون کاسهای الک کرده، وسط آن را گود کنید. تخم مرغ را در وسط آن بشکنید و بعد نصف شیر را اضافهکنید، سپس خمیر را 10 تا 15 دقیقههم بزنید تا صاف و یک دست شود و بهمدت یک ساعت بگذارید بماند. تابهای را با کمی روغن روی حرارت بگذارید، وقتی داغ شد بهاندازهیک ملاقهاز خمیر درون تابهبریزید و طرف دیگر را هم سرخ کنید و ملاقهبعدی را بریزید. حدود شش دقیقهبعد پنکیک بهدست میآید کهبهتر است لابهلای این پنکیک ها را مربا بمالید.