بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه “چیکن استراگانف”
استروگانف سرآشپز روسیه که برای اولین بار این غذا رو پخت و بدلیل استفاده از گوشت سینه مرغ به “چیکن استراگانف” معروف شد.

مواد لازم برای چیکن استراگانف 

  • خامه :3 قاشق غذاخوری
  • شیر :1 لیوان
  • سینه‌مرغ :1 عدد
  • پیاز :1 عدد
  • قارچ خرد شده :1 پیمانه
  • آرد :2 قاشق غذاخوری
  • روغن :به‌میزان لازم
  • نمک و فلفل و ادویه‌کاری :به‌میزان لازم

کیچن استراناگوف

طرز تهیه چیکن استراگانف :

 تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز خرد شده‌را داخل روغن تفت دهید تا پیاز سرخ شود.

سپس مرغ های خرد شده‌را به‌پیاز اضافه‌کنید و به‌همراه‌قارچ ، فلفل ، نمک و ادویه‌در روغن تفت دهید .

شیر را در ظرفی جداگانه‌روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. آرد و آب را هم با هم مخلوط کنید و به‌شیر اضافه‌کنید . مرتب آنها را هم بزنید تا آرد گلوله‌نشود.

سپس مخلوط آرد و شیر را به‌موادمرغ روی حرارت اضافه‌کنید و هم بزنید. در پایان خامه‌را به‌بقیه‌مواد مخلوط شده‌اضافه‌کنید و بلافاصله‌حرارت را خاموش کنید.

چیکن استراگانف آماده‌شده‌را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.

 چیکن استراگانف

نکات تکمیلی در مورد چیکن استراگانف

چیکن استراگانف جزو غذای ملل - ایتالیایی میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه‌میباشد .
چیکن استراگانف را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 2 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه “آش کاچی”

طرز تهیه “آش کاچی”

طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا

طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا

طرز تهیه حلوا زعفرانی خانگی با آرد سفید

طرز تهیه حلوا زعفرانی خانگی با آرد سفید

طرز تهیه “فسنجان فندق” یه طعم جدید با روش قدیمی

طرز تهیه “فسنجان فندق” یه طعم جدید با روش قدیمی

طرز تهیه “شنیسل روسی”

طرز تهیه “شنیسل روسی”

روش تهیه خوشمزه ترین “شکلات گردویی” با شکلات تلخ

روش تهیه خوشمزه ترین “شکلات گردویی” با شکلات تلخ

دستور پخت “حلوای ساده” و خوشمزه مرحله به مرحله

دستور پخت “حلوای ساده” و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه “حلوا زرد” مجلسی با بافتی نرم و لطیف

طرز تهیه “حلوا زرد” مجلسی با بافتی نرم و لطیف

طرز تهیه “آش بلگ” متعلق به بختیاری ها

طرز تهیه “آش بلگ” متعلق به بختیاری ها

طرز تهیه “کشک سالاری”

طرز تهیه “کشک سالاری”

طرز تهیه “حلوای چای” بسیار خوش عطر و رنگ

طرز تهیه “حلوای چای” بسیار خوش عطر و رنگ

متفاوت ترین طرز تهیه “خمیر یوفکا” یا فیلو در منزل

متفاوت ترین طرز تهیه “خمیر یوفکا” یا فیلو در منزل

طرز تهیه “شیرینی نخودچی” بدون فر

طرز تهیه “شیرینی نخودچی” بدون فر

طرز تهیه “حلوای اوماج” خانگی برای افطار سریع

طرز تهیه “حلوای اوماج” خانگی برای افطار سریع

طعم متفاوت “کباب قلقلی با ورقه بادمجان” با طرز تهیه

طعم متفاوت “کباب قلقلی با ورقه بادمجان” با طرز تهیه

طرز تهیه فرنی زعفرانی خوشمزه و ساده مخصوص افطار

طرز تهیه فرنی زعفرانی خوشمزه و ساده مخصوص افطار

طرز تهیه “سوفله پنیر بز” با طعمی متفاوت تر

طرز تهیه “سوفله پنیر بز” با طعمی متفاوت تر

طرز تهیه نان ترتیلا و آرد ذرت مخصوص نان تورتیلا

طرز تهیه نان ترتیلا و آرد ذرت مخصوص نان تورتیلا

طرز تهیه “سوفله اسفناج” خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه “سوفله اسفناج” خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه “حلوا عسلی” خوشمزه و مجلسی در خانه

طرز تهیه “حلوا عسلی” خوشمزه و مجلسی در خانه