
- قارچ:750 گرم
- سینهمرغ :500 گرم
- آب :2 پیمانه
- خامهترش :½ پیمانه
- پیاز:1 عدد
- آرد :2 قاشق غذاخوری
- کره :2 قاشق سوپ خوری
- شوید تازه:مقداری
- نمک و فلفل :بهمیزان دلخواه
ابتدا سینهمرغ را پاک کردهو پوست و استخوان آن را جدا کنید ، سپس شستهو بگذارید خشک شود.
مرغ ها را بهتکههای یک اندازهخرد کردهو با مقداری روغن تفت دهید تا کمی سرخ شود ، سپس مقداری نمک و فلفل بزنید و تفت دهید.
مرغ های سرخ شدهرا از تابهخارج کردهو داخل یک بشقاب بریزید، پیاز را خرد کردهو با روغن مرغ تفت دهید.
اگر لازم بود کمی روغن افزودهو پیاز را سرخ کنید، قارچ ها را ورقهای نازک خرد کردهو داخل تابهپیاز بریزید و تفت دهید.
خامهو آرد را در ظرفی مخلوط کردهو بههمراهمرغ سرخ شدهداخل تابهبریزید و با سایر مواد مخلوط نمایید.
در ادامهآب را بریزید و اجازهدهید خوراک برای نیم ساعت بپزد و جا بیافتد، در 5 دقیقهآخر پخت نمک و فلفل را افزودهو شوید خرد شدهرا بریزید.
خوراک مرغ و قارچ را در ظرف مورد نظر بکشید و با برنج و یا نان سرو نمایید.
خوراک گوشت مرغ جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقهمیباشد .
خوراک گوشت مرغ را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 6 نفر مناسب میباشد .