بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟
جوجه کباب اصولا غذایی است که مرد های خونه ادعای بسیار زیادی در خوب درست کردن آن دارد ، با رعایت چند نکته ساده “جوجه کباب” را بسیار خوشمزه تر از قبل درست کنید.

مواد لازم برای درست کردن جوجه‌کباب

جوجه‌کباب از جمله‌غذاهای مجلسی خوشمزه‌می‌باشد که‌اصولا فقط متعلق به‌مراسمات و مهمانی ها نمی باشد ، طرز تهیه‌جوجه‌کباب را در ادامه‌برای شما مهیا نموده‌ایم با بخش آشپزی مجله اینترنتی فنجان همراه‌باشید :

مواد لازم برای جوجه‌کباب

  • جوجه‌: 750 گرم الی 1 کیلو گرم
  • آبلیمو : 2 قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل
  •  زعفران حل شده‌(یا پاپریکا) :مقداری
  • روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
  • پیاز :2 عدد

جوجه‌کباب

جوجه‌کباب رستورانی

مراحل اولیه‌آماده‌سازی جوجه‌کباب

وزن صحیح جهت برگزیدن جوجه‌کباب از 750 گرم تا یک کیلو گرم است و این اندازه‌کباب جهت مصرف دو نفر معمولا کفایت میکند.

جوجه‌را پس از شستن و پاک کردن حسابی خشک می‌کنیم و آنرا بطریق زیر خرد می‌نمائیم.

طرز تهیه‌جوجه‌کباب اصولی و خوشمزه

بال های جوجه‌را به‌طوری که‌کمی از گوشت سینه‌به‌آن بماند از سینه‌جدا می‌کنیم و سینه‌را نیز از طرف استخوان جدا می‌نمائیم ( می‌توانیم سینه‌را با استخوان از وسط دو نیم کنیم ).

بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده‌و ماهیچه‌را هم از ران جدا می‌نمائیم.

سپس به‌نسبت هر یک جوجه‌2 قاشق روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده‌یا پایکارا و پیاز خرد شده‌مخلوط می‌نمائیم و جوجه‌را 4 تا 5 ساعت در این سس می‌خوابانیم.

نحوه‌پخت جوجه‌کباب

جوجه‌کباب با گوجه‌و لیمو

جوجه‌هارو چجوری به‌سیخ بزنیم ؟

بعد قطعات جوجه‌را سیخ می‌کشیم ، به‌طوریکه‌ران ها و ماهیچه‌به‌یک سیخ و بال ها و گردن به‌سیخ دیگر و سینه‌ها به‌سیخ سوم باشند.

ابتدا سیخ های ران وبال را روی آتش یکنواخت می‌گذاریم و کمی آتش را باد می‌زنیم و سیخ ها را پشت و رو می‌کنیم.

سپس از سس روغن زیتون و آب لیمو به‌آنها می‌دهیم و کمی که‌برشته‌شد سیخ های سینه‌را روی اتش قرار می‌دهیم( چون گوشت سینه‌لطیف تر است کمی دیرتر روی آتش گذاشته‌شود) وقتی قطعات جوجه‌طلائی و برشته‌شد.

طرز تهیه‌جوجه‌کباب

درست کردن جوجه‌کباب

(و در طول مدت برشته‌شدن بایدمرتب از سس روغن زیتون و آبلیمو روی آن بدهیم) کباب ها را منظم به‌طوری که‌قطعات آن مشخص باشد در دیس می‌چینیم

سپس اطراف آنرا با جعفری تزئین می‌کنیم و تا قبل از سرد شدن سرو می‌کنیم.

طرز تهیه‌جوجه‌کباب

اصول جوجه‌کباب

نکته‌های مهم جوجه‌کباب

  • برش مرغ ها را باید طوری خرد کنید که‌نه‌خیلی کوچک و نه‌خیلی بزرگ باشند و در ابتدای قطعه‌قطعه‌کردن مرغ ، چربی ها را از آن جدا کنید.
  • بهترین نوع خرد کردن پیاز برای مزه‌دار کردن جوجه‌ها این است که‌پیازها را خلالی خرد کنید.
  • برای طعم دار کردن جوجه‌ها ابتدا آن را با روغن مایه‌( نه‌کره) کاملا بپوشانید و بعد نمک و آبلیمو را اضافه‌کنید تا جوجه‌ها سفت نشوند.
  • به‌جای اینکه‌زعفران را به‌همه‌ی مواد جوجه‌کباب بزنید که‌تمامی مواد بوی زعفران و طعم اون رو بگیرند بهتره‌است یک ساعت در داخل زعفران دم کرده‌بخوابانید.

درست کردن جوجه‌کباب

جوجه‌کباب خوشمزه

نکات تکمیلی در مورد جوجه‌کباب

جوجه‌کباب جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه‌میباشد .
جوجه‌کباب را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

آموزش کامل درست کردن “جوجه کباب” در فر

آموزش کامل درست کردن “جوجه کباب” در فر

طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه با سس مخصوص

طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه با سس مخصوص

طرز تهیه “جوجه کباب آسیایی”

طرز تهیه “جوجه کباب آسیایی”

نکات پخت جوجه کباب که حرفه ای ها می دانند

نکات پخت جوجه کباب که حرفه ای ها می دانند

طرز تهیه “جوجه کباب” آسیایی (Satay chicken)

طرز تهیه “جوجه کباب” آسیایی (Satay chicken)

طرز تهیه جوجه کباب ماستی با کدو

طرز تهیه جوجه کباب ماستی با کدو

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

تکنیک های درست کردن “جوجه کباب رژیمی” با سس ماست

تکنیک های درست کردن “جوجه کباب رژیمی” با سس ماست

جوجه کباب رژیمی مخصوص را با این روش بپزید

جوجه کباب رژیمی مخصوص را با این روش بپزید

طرز تهیه “جوجه کباب تابه ای” پرطرفدار و مجلسی

طرز تهیه “جوجه کباب تابه ای” پرطرفدار و مجلسی

آموزش کامل مراحل پخت جوجه با سس اسفناج

آموزش کامل مراحل پخت جوجه با سس اسفناج

طرز تهیه “جوجه ترش” به روش رستورانی

طرز تهیه “جوجه ترش” به روش رستورانی

ترفندهای مهم درباره تهیه یک “جوجه کباب” حرفه ای

ترفندهای مهم درباره تهیه یک “جوجه کباب” حرفه ای

مرغ های مرده پشت پرده جوجه کباب 4500 تومانی !

مرغ های مرده پشت پرده جوجه کباب 4500 تومانی !

پیشنهاد غذایی آخر هفته (نکات تهیه کباب،جوجه و انواع کیک)

پیشنهاد غذایی آخر هفته (نکات تهیه کباب،جوجه و انواع کیک)

جوجه کباب سولاکی

جوجه کباب سولاکی

روش درست کردن اکبر جوجه بی نظیر و فوق العاده دلچسپ

روش درست کردن اکبر جوجه بی نظیر و فوق العاده دلچسپ

طرز تهیه “مالای سیخ کباب”

طرز تهیه “مالای سیخ کباب”

طرز درست کردن “چابلی کباب” با سس مخصوص

طرز درست کردن “چابلی کباب” با سس مخصوص

طرز تهیه “جوجه ترش” تابه ای

طرز تهیه “جوجه ترش” تابه ای