بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه کارنه آسادا (Carne Asada)
این مقدار مواد برای سرو غذا به تعداد 4 تا 6 نفر مناسب است و در مدت 1 ساعت و 30 دقیقه آماده می شود.

 مواد لازم برای استیک کارنه‌آسادا (Carne Asada)

راسته‌گوساله 1000 گرم
روغن زیتون به‌مقدار لازم
نمک و فلفل تازه‌آسیاب شده به‌مقدار لازم
مواد لازم برای مزه‌دار کردن گوشت
سیر ریز شده 4 حبه
فلفل سبز تند 1 قاشق چایخوری
دانه‌زیره آسیاب شده‌تازه به‌مقدار کافی
برگ و ساقه‌گشنیز تازه 150 تا 200 گرم
نمک و فلفل سیاه آسیاب شده‌ به‌مقدار کافی
لیمو  2 عدد
سرکه‌سفید   2 قاشق چایخوری
شکر  ½ قاشق چایخوری
روغن زیتون  ½ پیمانه
استیک
 

طرز تهیه کارنه‌آسادا (Carne Asada)

 
گوشت راسته‌را در کاسه‌ای بزرگ یا ظرف نسوز می‌خوابانیم.
مواد لازم برای مزه‌دار کردن (سیر، فلفل سبز که‌دانه‌های آن را خارج کردیم و ریز خرد کردیم، گشنیز را ریز خرد می‌کنیم و از ساقه‌ها حتماً استفاده‌می‌کنیم که‌عطر زیادی دارند، مخلوط می‌کنیم. شکر و زیره‌را کمی تست می‌کنیم و بعد آسیاب می‌کنیم و به‌روغن زیتون، سرکه، فلفل سیاه، نمک و لیموی آب گرفته) را ترکیب می‌کنیم و با مخلوط اول سیر و فلفل می‌آمیزیم و تمامی مواد ترکیب شده‌را روی گوشت می‌ریزیم و گوشت ها را زیر و رو می‌کنیم. (مطمئن شوید همه‌تکه‌های گوشت با مواد مزه‌دار شده‌اند. کاسه‌را با سلفون می‌پوشانیم و برای 1 تا 4 ساعت آن را در یخچال می‌گذاریم.
از قبل شعله‌کباب پز خود را روی درجه‌متوسط روشن می‌کنیم (اگر می‌خواهید روی اجاق گاز غذا را درست کنید، می‌توانید از تابه‌چدنی و شعله‌بالا استفاده‌نمائید).
کباب پز را با کمی روغن چرب می‌کنیم تا گوشت به‌آن نچسبد. گوشت را از داخل مواد مزه‌دار کننده‌بر می‌داریم. (اگر می‌خواهید داخل خانه‌آشپزی کنید، بهتر است مواد مزه‌دارکننده‌اضافی را با قلم مو از روی گوشت بردارید تا روی تابه‌داغ نسوزند و بوی آنها بلند نشود).
به‌هر دو طرف تکه‌های گوشت نمک و فلفل می‌زنیم. هر طرف از گوشت ها را بسته‌به‌این که‌چقدر نازک هستند، تنها برای چند دقیقه‌کباب می‌کنیم تا نیم پز یا تمام پز شوند (به‌سلیقه‌و ذائقه‌شما بستگی دارد). اگر خواستید می‌توانید تکه‌های گوشت را دسته‌دسته‌سرخ کنید.
گوشت های پخته‌را برای خرد کردن روی تخته‌قرار می‌دهیم و اجازه‌می‌دهیم برای 5 دقیقه‌استراحت کنند. آنها را در طول بافت روی قطر به‌قطعات باریکی می‌بریم. (در همین مدت زمان می‌توانیم چند کدو خیاری شسته‌را حلقه‌حلقه‌کنیم و روی کباب پز کباب کنیم و با استیک لای ساندویچ سرو کنیم)
گوشت را با نان پیتا لبنانی یا ترتیلای ذرت سرو می‌کنیم. هر طرف نان ها را 30 ثانیه‌در تابه‌خشک یا کباب پز می‌پزیم تا نرم و برشته‌شوند. گوشت ها را لای نان ترتیلا یا پیتا ریخته‌و با مقدار گوجه‌تازه‌و بسته‌به‌دلخواه‌مان با کدوی گریل شده‌سرو می‌کنیم.
کارنه‌آسادا

نکات تکمیلی در مورد کارنه‌آسادا

کارنه‌آسادا جزو استیک میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کارنه‌آسادا را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

 طرز تهیه استیک گوشت فرانسوی

طرز تهیه استیک گوشت فرانسوی

طرز تهیه “ریندر رولادن” آلمانی

طرز تهیه “ریندر رولادن” آلمانی

طرز تهیه مقلوبه

طرز تهیه مقلوبه

طرز تهیه متفاوت “استیک گوشت” شتر مرغ با سیر و جعفری

طرز تهیه متفاوت “استیک گوشت” شتر مرغ با سیر و جعفری

طرز تهیه تاکوی گوشت آرام پز

طرز تهیه تاکوی گوشت آرام پز

طرز تهیه استیک گوشت گوساله با سس وسترشایر بسیار لذیذ و دلچسب

طرز تهیه استیک گوشت گوساله با سس وسترشایر بسیار لذیذ و دلچسب

طرز تهیه کامل ترین نوع پخت “کباب برگ” زعفرانی

طرز تهیه کامل ترین نوع پخت “کباب برگ” زعفرانی

طرز تهیه “بیفتک”

طرز تهیه “بیفتک”

طرز تهیه استیک مغولی

طرز تهیه استیک مغولی

طرز تهیه گوشت آرام پز با کلم

طرز تهیه گوشت آرام پز با کلم

طرز تهیه “خوراک گوشت چینی”

طرز تهیه “خوراک گوشت چینی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه بورسا کباب

طرز تهیه بورسا کباب

طرز تهیه “ساندویچ گوشت” گردن تند لذیذ و بدون زحمت

طرز تهیه “ساندویچ گوشت” گردن تند لذیذ و بدون زحمت

طرز تهیه “مرجو خورش”

طرز تهیه “مرجو خورش”

طرز تهیه “استیک با پنیر”

طرز تهیه “استیک با پنیر”

طرز تهیه “گوشت کبابی راسته” با نکات لازم

طرز تهیه “گوشت کبابی راسته” با نکات لازم

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه تارت گوشت با بلغور

طرز تهیه تارت گوشت با بلغور

طرز تهیه “کباب عربی”، یک کباب محبوب در میان عرب ها

طرز تهیه “کباب عربی”، یک کباب محبوب در میان عرب ها