
- تخم مرغ یک عدد
- نشاستهذرت دو قاشق سوپخوری
- شکر یک پیمانه
- شیر سهپیمانه
- شکلات تختهای 80 گرم
- وانیل 1/8 قاشق چایخوری
- خامه نصف پیمانه
پودینگ از جملهدسرهایی است کهطرفداران زیادی دارد، پودینگ کارامل از آن دستهپودینگ هایی است کهعلاوهخوشمزگی درست کردن آن بسیار سادهمیباشد .
برای درست کردن پودینگ کاراملی ابتدا قابلمهای را روی شعلهگذاشتهو شکر را کف آن بریزید و خوب هم بزنید.
شکر را انقدر تفت دهید تا خوب کاراملی شود، حالا 2 پیمانهشیر را روی شکر کاراملی ریختهاجازهدهید بجوشد تا شکر و شیر با هم مخلوط شود.
یک عدد تخم مرغ را در ظرفی شکستهو هم بزنید ، در ادامهیک پیمانهشیر ، وانیل ، و خامهرا یک بهیک بهتخم مرغ افزودهو خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
حالا مخلوط را کم کم بهمواد در حال جوش افزودهو مرتب هم بزنید، زیر شعلهرا خاموش کردهو مواد را داخل قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.
پودینگ را در ظرف پذیرایی برگردانید و با کمی خامهتزیین کردهمیل کنید.
پودینگ جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقهمیباشد .
پودینگ را میتوانید در وعدهمیان وعده- دسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .