
مواد لازم برای بورک گوشت
خمیر یوفکا :8 عدد
گوشت چرخ کرده:200 گرم
پیاز :یک عدد بزرگ
روغن :بهمیزان لازم
نمک :بهمیزان لازم
فلفل سیاه:بهمیزان لازم
کرهذوب شده:بهمیزان لازم
روش تهیهبورک گوشت
پیاز را خرد کردهو درون مقداری روغن تفت میدهیم .
سرخ کردن پیازهای خرد شدهدر بورک گوشت
سپس گوشت را بهآن اضافهکردهو بههمراهنمک و فلفل تفت دادهتا گوشت تغییر رنگ دهد .
یک لایهاز خمیر را برداشتهو سطح آن راکاملا بهکرهذوب شدهآغشتهمیکنیم ، سپس لایهدوم را برداشتهو بر روی لایهاول قرار دادهو آن را نیز مطابق قبل بهخوبی مرطوب میکنیم.
مقداری از مواد را بر کنارهطول خمیر ریختهو سپس لبههای خمیر را بهسمت داخل بر روی مواد تا میدهیم .
مابقی رول ها را نیز بههمین ترتیب آمادهمیکنیم .
درون ماهی تابهمقداری روغن ریختهو اجازهمیدهیم تا کمی داغ شود .
رول ها را درون روغن سرخ میکنیم .
10 روغن اضافهرول ها را با دستمال میگیریم .
بورک گوشت جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقهمیباشد .
بورک گوشت را میتوانید در وعدهنهار - میان وعده- شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 3 نفر مناسب میباشد .