بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه بورک گوشت
این مقدار مناسب برای : 3 - 4 نفر و زمان آماده سازی مواد : 15 دقیقه و زمان پخت :15 - 20 دقیقه است.

مواد لازم برای بورک گوشت

خمیر یوفکا :8 عدد
گوشت چرخ کرده‌:200 گرم
پیاز :یک عدد بزرگ
روغن :به‌میزان لازم
نمک :به‌میزان لازم
فلفل سیاه‌:به‌میزان لازم
کره‌ذوب شده‌:به‌میزان لازم

بورک گوشت

روش تهیه‌بورک گوشت

پیاز را خرد کرده‌و درون مقداری روغن تفت میدهیم .
سرخ کردن پیازهای خرد شده‌در بورک گوشت
سپس گوشت را به‌آن اضافه‌کرده‌و به‌همراه‌نمک و فلفل تفت داده‌تا گوشت تغییر رنگ دهد .
یک لایه‌از خمیر را برداشته‌و سطح آن راکاملا به‌کره‌ذوب شده‌آغشته‌میکنیم ، سپس لایه‌دوم را برداشته‌و بر روی لایه‌اول قرار داده‌و آن را نیز مطابق قبل به‌خوبی مرطوب میکنیم.
مقداری از مواد را بر کناره‌طول خمیر ریخته‌و سپس لبه‌های خمیر را به‌سمت داخل بر روی مواد تا میدهیم .
مابقی رول ها را نیز به‌همین ترتیب آماده‌میکنیم .
درون ماهی تابه‌مقداری روغن ریخته‌و اجازه‌میدهیم تا کمی داغ شود .
رول ها را درون روغن سرخ میکنیم .
10 روغن اضافه‌رول ها را با دستمال میگیریم .

طرز تهیه‌بورک گوشت

نکات تکمیلی در مورد بورک گوشت

بورک گوشت جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه‌میباشد .
بورک گوشت را می‌توانید در وعده‌نهار - میان وعده‌- شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 3 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه “تاکوی گوشت” چرخ کرده

طرز تهیه “تاکوی گوشت” چرخ کرده

دستور پخت بهترین “خورش غوره بادمجان با گوشت”

دستور پخت بهترین “خورش غوره بادمجان با گوشت”

طرز تهیه “کباب گوشت بره” با ادویه مخصوص

طرز تهیه “کباب گوشت بره” با ادویه مخصوص

طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت و میگو

طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت و میگو

طرز تهیه “خورش تره” با گوشت ، یک رقیب جدی برای قورمه سبزی

طرز تهیه “خورش تره” با گوشت ، یک رقیب جدی برای قورمه سبزی

طرز تهیه “گرمولاتای گوساله”

طرز تهیه “گرمولاتای گوساله”

طرز تهیه “بادمجان شکم پر” تبریز

طرز تهیه “بادمجان شکم پر” تبریز

طرز تهیه “ته چین اسفناج” خوشمزه و عامه پسند

طرز تهیه “ته چین اسفناج” خوشمزه و عامه پسند

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “شامی گوشت”

طرز تهیه “شامی گوشت”

طرز تهیه “بیف بروکلی”

طرز تهیه “بیف بروکلی”

طرز تهیه “خوراک گوشت کنجدی”

طرز تهیه “خوراک گوشت کنجدی”

طرز تهیه کیک گوشت ساده و راحت

طرز تهیه کیک گوشت ساده و راحت

طرز تهیه “بورک پفی”  غذای محبوب و خوشمزه ترکیه ای

طرز تهیه “بورک پفی” غذای محبوب و خوشمزه ترکیه ای

طرز تهیه رولت گوشت خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه رولت گوشت خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “خوراک گوشت چینی”

طرز تهیه “خوراک گوشت چینی”

طرز تهیه بورک تن ماهی

طرز تهیه بورک تن ماهی

طرز تهیه “خوراک گوشت و ذرت”

طرز تهیه “خوراک گوشت و ذرت”

طرز تهیه بورک مرغ با یوفکا

طرز تهیه بورک مرغ با یوفکا