سرطان سینه کابوس تمام زنان دنیای امروزی است که نتیجه رفتارهای غذایی و زندگی اشتباه امروزی است که حتی نوشیدنی بسیار رایج می تواند عامل ابتلا به آن باشد.
مصرف نوشابه و افزایش احتمال ابتلا بهسرطان سینه
سرطان سینهکهسلامت آمار بسیاری از زنان را در سراسر دنیا تهدید میکند حتی میتواند با نوشیدن یک نوشیدنی ایجاد شود.
سالهاست کهتحقیقات بر روی علل و روش های درمانی سرطان سینهدر سراسر دنیا انجام میشود کهتا حدودی عوامل محرک و تشدید کنندهو حتی مانع آن شناختهشدهاست
کهدر بخش هایی از سلامت مجله اینترنتی فنجان از آن گفتهایم
کهدر ادامهبحث های قبلی نتیجهمتخصصان دانشگاهلاوال کانادا در مورد نوشیدنی
کهدر ابتلا
بهسرطان سینهنقشی مهم دارد را بیان میکنیم.
مضرات مصرف نوشابه
در سینهزنان فاکتوری بهنام چگالی وجود دارد کهنقش اصلی آن ایجاد شیر و یا خشک کردن آن است. زمانی کهچگالی سینهبالا باشد بافت چربی آن پایین است و غذههایی کهمسئول ایجاد شیر هستند بیشتر فعالیت میکنند و این چگالی دور این غدد را گرفتهو خطر تولید سلول های سرطانی را افزایش میدهند.
نوشابههای شیرین
نوشابههای شیرین نوشیدنی هایی هستند
کهدرصد و میزان همان چگالی
کهدر موردش گفتیم در سینهافزایش یابد و منجر بهابتلا
بهسرطان سینهشود.
دیلی میل در این مورد نوشت:
زنانی کهنوشابههای شیرین مصرف میکنند باید خود را برای ابتلا
بهسرطان سینهآمادهسازند پس بهتر است برای حفظ سلامت نهتنها سینهبلکهتمام بخش های بدن از نوشیدن نوشابههای گازدار بهخصوص نوشابههای شیرین خودداری کنیم.