بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه برگر لوبیا سیاه و ذرت
در این بخش از غذاهای خارجی مجله اینترنتی فنجان دستور تهیه برگر لوبیا سیاه و ذرت را برای شما در نظر گرفته ایم.

مواد لازم برای برگر لوبیا سیاه‌و ذرت

 
یک عدد پیاز کوچک خرد شده
 
یک حبه‌سیر رنده‌شده
 
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
 
3 پیمانه‌لوبیا سیاه‌پخته‌شده
 
1.5 قاشق چایخوری پودر زیره‌سبز
 
نصف قاشق چایخوری پودر پاپریکا دودی
 
یک قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
 
یک قاشق چایخوری نمک دریایی
 
فلفل قرمز و فلفل سیاه
 
2/3 پیمانه‌جودوسر پخته‌شده‌یا پودر نان باگت
 
¾ پیمانه‌ذرت
 
 
  برگر لوبیا سیاه‌و ذرت
 

طرز تهیه برگر لوبیا سیاه‌و ذرت

 
 
پیاز و سیر را با روغن زیتون روی حرارت ملایم به‌مدت 8 تا 10 دقیقه‌تفت دهید تا طلایی شوند.
 
 
در یک کاسه، دو پیمانه‌لوبیا، زیره سبز، پاپریکا، پودر چیلی، نمک دریایی و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون تابه‌بریزید و کمی تفت دهید تا گرم شوند.
 
 
فر را با دمای 350 درجه‌فارنهایت گرم کنید.
 
 
جوهای دوسر را داخل غذاساز بریزید و آنها را خرد کنید. مخلوط لوبیا را به‌آن اضافه‌کنید. آنها را تا زمانی مخلوط کنید که‌مواد کاملا له‌شوند و حالت خمیری به‌خود بگیرند.
 
 
مخلوط به‌دست آمده‌را داخل کاسه‌بزرگی بریزید. پیمانه‌باقی مانده‌لوبیا و ذرت را اضافه‌کنید و با دست مواد را هم بزنید. نمک و فلفل آن را چک کنید. اگر مایه‌به‌دست آمده‌برای کوفته‌کردن شل است، به‌آن کمی جودوسر پخته‌و له‌شده‌اضافه‌کنید. آنها را در دست به‌شکل کوفته‌شکل دهید و درون سینی فر بچینید.
 
 
سینی را به‌مدت 30 تا 35 دقیقه‌در فر قرار دهد تا برگرها طلایی شوند. می‌توانید آنها را 20 دقیقه‌پیش از پختن در فر در یخچال بگذارید تا کمی سفت شوند و همه‌مواد به‌خورد هم بروند.
 
برگر لوبیا

 

نکات تکمیلی در مورد برگر لوبیا

برگر لوبیا جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه‌میباشد .
برگر لوبیا را می‌توانید در وعده‌نهار - میان وعده‌- شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه “انچیلادای لوبیا و پنیر”

طرز تهیه “انچیلادای لوبیا و پنیر”

طرز تهیه خوراک لوبیا و کدوسبز به صورت رژیمی

طرز تهیه خوراک لوبیا و کدوسبز به صورت رژیمی

طرز تهیه “خوراک لوبیا” با سبزیجات معطر

طرز تهیه “خوراک لوبیا” با سبزیجات معطر

طرز تهیه “پلو با لوبیا قرمز”

طرز تهیه “پلو با لوبیا قرمز”

طرز تهیه سالاد لوبیا سبز با تخم مرغ

طرز تهیه سالاد لوبیا سبز با تخم مرغ

طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز

طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز

روش تهیه و پخت “خوراک مرغ و لوبیا قرمز” بلغاری

روش تهیه و پخت “خوراک مرغ و لوبیا قرمز” بلغاری

خوراک لوبیا و جو

خوراک لوبیا و جو

طرز تهیه “لوبیا پلو” فوق العاده خوشمزه با ترفند خاص سرآشپز

طرز تهیه “لوبیا پلو” فوق العاده خوشمزه با ترفند خاص سرآشپز

طرز تهیه سالاد لوبیا سفید

طرز تهیه سالاد لوبیا سفید

طرز تهیه “ترشی لوبیا سبز” خیلی خوشمزه

طرز تهیه “ترشی لوبیا سبز” خیلی خوشمزه

طرز تهیه “کوکوی لوبیا سبز” تبریزی بدون گوشت

طرز تهیه “کوکوی لوبیا سبز” تبریزی بدون گوشت

طرز تهیه “آش گوجه با لوبیا”

طرز تهیه “آش گوجه با لوبیا”

طرز تهیه خوراک لوبیا سفید و سیب زمینی

طرز تهیه خوراک لوبیا سفید و سیب زمینی

طرز تهیه “سوپ لوبیا چشم بلبلی”

طرز تهیه “سوپ لوبیا چشم بلبلی”

طرز تهیه سوپ لوبیا با زیره برای پیش غذا

طرز تهیه سوپ لوبیا با زیره برای پیش غذا

طرز تهیه “خوراک لوبیا چیتی” با گوشت قلقلی

طرز تهیه “خوراک لوبیا چیتی” با گوشت قلقلی

طرز تهیه “سالاد لوبیا سبز” با سس نعنا

طرز تهیه “سالاد لوبیا سبز” با سس نعنا

“طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی” و خواص بی نظیر آن

“طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی” و خواص بی نظیر آن

طرز تهیه “املت لوبیا سفید” سالم و خوش طعم

طرز تهیه “املت لوبیا سفید” سالم و خوش طعم