در این بخش از غذاهای خارجی مجله اینترنتی فنجان دستور تهیه برگر لوبیا سیاه و ذرت را برای شما در نظر گرفته ایم.
مواد لازم برای برگر لوبیا سیاهو ذرت
یک عدد پیاز کوچک خرد شده
یک حبهسیر رندهشده
یک
قاشق غذاخوری روغن زیتون
3 پیمانه
لوبیا سیاهپختهشده
یک
قاشق چایخوری نمک دریایی
2/3 پیمانهجودوسر پختهشدهیا
پودر نان باگت
¾ پیمانهذرت
طرز تهیه برگر لوبیا سیاهو ذرت
پیاز و سیر را با روغن زیتون روی حرارت ملایم بهمدت 8 تا 10 دقیقهتفت دهید تا طلایی شوند.
در یک کاسه، دو پیمانه
لوبیا، زیره سبز، پاپریکا،
پودر چیلی، نمک دریایی و
فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون تابهبریزید و کمی تفت دهید تا گرم شوند.
فر را با دمای 350 درجهفارنهایت گرم کنید.
جوهای دوسر را داخل غذاساز بریزید و آنها را خرد کنید. مخلوط
لوبیا را بهآن اضافهکنید. آنها را تا زمانی مخلوط کنید که
مواد کاملا لهشوند و حالت خمیری بهخود بگیرند.
مخلوط بهدست آمدهرا داخل کاسهبزرگی بریزید. پیمانهباقی مانده
لوبیا و ذرت را اضافهکنید و با دست
مواد را هم بزنید. نمک و
فلفل آن را چک کنید. اگر مایهبهدست آمدهبرای کوفتهکردن شل است، بهآن کمی جودوسر پختهو لهشدهاضافهکنید. آنها را در دست بهشکل کوفتهشکل دهید و درون سینی فر بچینید.
سینی را بهمدت 30 تا 35 دقیقهدر فر قرار دهد تا برگرها طلایی شوند. میتوانید آنها را 20 دقیقهپیش از پختن در فر در یخچال بگذارید تا کمی سفت شوند و همه
مواد بهخورد هم بروند.
نکات تکمیلی در مورد برگر لوبیا
برگر لوبیا جزو ساندویچ میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقهمیباشد .
برگر لوبیا را میتوانید در وعدهنهار - میان وعده- شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .