
- سینهبوقلمون :500 گرم
- سیب زمینی :500 گرم
- پیاز:200 گرم
- سیر :2 حبه
- سس مایونز :1 قاشق سوپ خوری
- تخم مرغ :1 عدد
- پودر سوخاری در صورت نیاز:1 پیمانه
- روغن :بهمیزان لازم
- نمک ، فلفل و زردچوبه :بهمیزان دلخواه
کتلت بوقلمون خوشمزه
برای شروع ابتدا , سینهبوقلمون را چرخ کنید. پیاز را رندهکنید و آب آن را بگیرید. سیر را هم لهکنید.سیب زمینی ها را با پوست آبپز کنید و بعد از آبپز شدن ، پوست آن را بکنید و بعد از خنک شدن رندهکنید.
در صورت دلخواهبرای استفادهکردن پودر سوخاری بهآن مقداری زردچوبه،فلفل و ادویهکاری بزنید.
سپس داخل ظرفی ، مرغ ، سیب زمینی و پیاز را همراهمقداری نمک ، فلفل و زردچوبهمخلوط کنید و خوب ورز دهید.بعد از مخلوط شدهاین مواد سس مایونز را بهآن اضافهکنید و هم بزنید تا مواد چسبندگی لازم را بدست بیاورند.
سپس مواد کتلت را داخل یخچال قرار دهید و روی آن را بپوشانید و تا نیم ساعت استراحت کنند.
بعد از استراحت دادن مواد ، مقداری روغن داخل تابهای بریزید تا داغ شود. سپس بهاندازهیک گردو بزرگ از مواد بردارید و در کف دست بهآن شکل دهید.
اگر دوست داشتید میتوانید کتلت ها را داخل تخم مرغ و پودر سوخاری بزنید و در روغن سرخ کنید و یا بهطور سادهدر روغن سرخ کنید.
پخت کتلت بوقلمون
نکته:
در صورت وا رفتن مواد کتلت حتما بهآن یک عدد تخم مرغ اضافهکنید.
کتلت بوقلمون جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقهمیباشد .
کتلت بوقلمون را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 6 نفر مناسب میباشد .