بیشتر بخوانید

“کیک خرمایی” با طعمی متفاوت تر از همه کیک ها + طرز تهیه

“کیک خرمایی” با طعمی متفاوت تر از همه کیک ها + طرز تهیه

آموزش درست کردن “ژله مکعبی” با طعم و رنگ های مختلف

آموزش درست کردن “ژله مکعبی” با طعم و رنگ های مختلف

آموزش درست کردن “راحت الحلقوم” خوشمزه و خانگی

آموزش درست کردن “راحت الحلقوم”  خوشمزه و خانگی

ساده ترین و خوشمزه ترین روش تهیه ی “کارامل موز”

ساده ترین و خوشمزه ترین روش تهیه ی “کارامل موز”

نحوه درست کردن “معجون” فوق العاده خوش طعم

نحوه درست کردن “معجون” فوق العاده خوش طعم

روش درست کردن دسر “شارلوت میوه ای” خوشمزه با ژله

روش درست کردن دسر “شارلوت میوه ای” خوشمزه با ژله

دستور پخت خوشمزه ترین “دونات” خانگی

دستور پخت خوشمزه ترین “دونات” خانگی

“شیرینی نخودچی” با دستور تهیه و نکات بسیار عالی و خوشمزه

“شیرینی نخودچی” با دستور تهیه و نکات بسیار عالی و خوشمزه

بهترین و ساده ترین روش تهیه “کلوچه دارچینی”

بهترین و ساده ترین روش تهیه “کلوچه دارچینی”

آموزش کامل و ساده پخت “نان بربری” در منزل

آموزش کامل و ساده پخت “نان بربری” در منزل
طرز تهیه باقلوا بادام و نرگس معطر و خوش مزه
برای آماده کردن باقلوا بادام و نرگس همان طور که خواهید خواند همانند آماده کردن باقلوای بادام عمل می کنیم اما بادام را با گل نرگس معطر می کنیم.

آموزش مرحله‌به‌مرحله‌پخت باقلوا بادام و نرگس

مواد لازم برای خمیر

  • آرد :به‌میزانی که‌خمیر به‌دست نچسبد (150 تا 200 گرم)
  • زرده‌تخم مرغ:یک عدد
  • شیر:60 میلی لیتر (یک چهارم لیوان)
  • روغن جامد آب کرده:3 قاشق سوپ خوری
  • بیکینگ پودر:نوک کارد
  • آب سرد:یک قاشق سوپ خوری

مواد میانی باقلوا

  • گل نرگس خشک:به‌میزان لازم
  • بادام پودر یا چرخ شده:300 گرم
  • پودر هل یا اسانس هل مایع:به‌میزان دلخواه
  • شکر:225 گرم
  • اسانس هل:به‌میزان دلخواه
  • پودر قند:125 گرم

مواد لازم برای شربت

  • آب:یک لیوان
  • شکر:یک لیوان
  • گلوکز:یک قاشق چای خوری
 
باقلوا بادام و نرگس

طرز تهیه‌باقلوا بادام و نرگس

 ابتدا برای تهیه‌خمیر، تمام مواد به‌جز آرد را در کاسه‌ای گود با یکدیگر مخلوط کرده‌و به‌تدریج آرد را به‌آنها اضافه‌می‌کنیم و به‌هم می‌زنیم تا خمیر شوند. خمیر را کمی ورز داده‌تا یکدست و مطلوب شود، سپس آن را داخل ظرف در بسته‌ای قرار می‌دهیم و اجازه‌می‌دهیم 3 ساعت دردمای محیط استراحت کند.
در این مرحله، قوطی های مخصوص باقلوا را کنار دست مان می‌گذاریم و مقداری کف آنها را چرب می‌کنیم. خمیر را به‌گلوله‌های کوچک که‌کمی از یک گردو بزرگ تر باشند تقسیم کرده‌و روی سطح کار را آردپاشی می‌کنیم، سپس هرکدام از خمیرها را روی سطح کار پهن کرده‌و برای این کار دقت می‌کنیم خمیر تقریبا به‌شکل مستطیلی و اندازه‌جعبه‌درآید. خمیر باید بسیار نازک باشد، به‌طوری که‌وقتی آن را بلند می‌کنیم، احساس کنیم دست از پشت آن کاملا مشخص است.
در این زمان، قوطی را روی خمیر برگردانده‌و دور تا دور آن را برش می‌زنیم و خمیر را داخل قوطی می‌اندازیم. 4 لایه‌خمیر کف قوطی روی هم قرار می‌دهیم. بادام و پودرقند و هل را با هم مخلوط کرده، روی خمیر داخل قوطی می‌ریزیم و با پشت قاشق خوب فشرده‌می‌کنیم. 4 ورق دیگر خمیر نازک را روی بادام ها قرارداده‌و سپس به‌شکل دلخواه‌(لوزی یا مربع یا مستطیل) برش می‌زنیم. پس از برش زدن، 80 گرم کره‌را آب کرده‌و کف رویی آن را با قاشق برمی داریم و روی باقلواها پخش می‌کنیم و به‌مدت 30 تا 40 دقیقه‌روی پنجره‌بالایی فر که‌از قبل با دمای 160 درجه‌سانتی گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم تا روی باقلوا کاملا طلایی شود.
آب، شکر وگلوکز را می‌جوشانیم و پس از این که‌باقلوا خنک شد، شربت داغ را آرام آرام و با فاصله‌های زمانی روی آن می‌ریزیم.

نکات تکمیلی در مورد باقلوا بادام و نرگس

باقلوا بادام و نرگس جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه‌میباشد .
باقلوا بادام و نرگس را می‌توانید در وعده‌میان وعده‌- دسر - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 10 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

ساده ترین آموزش درست کردن “شیرموز نسکافه”

ساده ترین آموزش درست کردن “شیرموز نسکافه”

طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت

آموزش درست کردن “سس مایونز” خانگی و سالم

آموزش درست کردن “سس مایونز” خانگی و سالم

“باقلوا”ی فوق العاده خوشمزه و بی نظیر + طرز تهیه آسان

“باقلوا”ی فوق العاده خوشمزه و بی نظیر + طرز تهیه آسان

روش تهیه دسر خوشمزه و مدرن “کرم موکا”

روش تهیه دسر خوشمزه و مدرن “کرم موکا”

نحوه درست کردن “ترشی هفت بیجار” فوری و بدون نیاز به گذشت زمان

نحوه درست کردن “ترشی هفت بیجار” فوری و بدون نیاز به گذشت زمان

آموزش تهیه خوشمزه ترین دسر “ژله شیر و موز”

آموزش تهیه خوشمزه ترین دسر “ژله شیر و موز”

طرز تهیه دسر مدرن و شیک “ترافل” شکلاتی + نکات

طرز تهیه دسر مدرن و شیک “ترافل” شکلاتی + نکات

بهترین “کیک قهوه” خانگی با طعمی خاص + طرز تهیه

بهترین “کیک قهوه” خانگی با طعمی خاص + طرز تهیه

طرز تهیه خوشمزه ترین “رولت زردآلو و پرتقال”

طرز تهیه خوشمزه ترین “رولت زردآلو و پرتقال”
مشاهده

مطالب بیشتر در شیرینی پزی

طرز تهیه خوشمزه ترین “فروماژ پرتقال” برای پذیرایی

طرز تهیه خوشمزه ترین “فروماژ پرتقال” برای پذیرایی

آموزش درست کردن خوش طعم ترین یخمک ایتالیایی هندوانه و زنجبیل

آموزش درست کردن خوش طعم ترین یخمک ایتالیایی هندوانه و زنجبیل

آموزش درست کردن کیک داغ و خوشمزه پای سیب

آموزش درست کردن کیک داغ و خوشمزه پای سیب

طرز تهیه آسان “شیرینی برشتوک” برای عصرانه

طرز تهیه آسان “شیرینی برشتوک” برای عصرانه

روش تهیه خوشمزه ترین “شکلات گردویی” با شکلات تلخ

روش تهیه خوشمزه ترین “شکلات گردویی” با شکلات تلخ

آموزش جالب درست کردن “ژله تخم مرغی”

آموزش جالب درست کردن “ژله تخم مرغی”

لذت بخش ترین “تیرامیسو” به همراه طرز تهیه خوشمزه آن

لذت بخش ترین “تیرامیسو” به همراه طرز تهیه خوشمزه آن

آموزش درست کردن دمنوش جنگی برای روزهای زمستانی

آموزش درست کردن دمنوش جنگی برای روزهای زمستانی

دستور تهیه دمنوش آرامش بخش گل گاوزبان و سنبل الطیب

دستور تهیه دمنوش آرامش بخش گل گاوزبان و سنبل الطیب

روش تهیه و دم کردن “چای کویتی” خوش طعم

روش تهیه و دم کردن “چای کویتی” خوش طعم

مطالب مرتبط

نکات و طرز تهیه “باقلوای سه رنگ” یا باقلوای پرچم قزوینی

نکات و طرز تهیه “باقلوای سه رنگ” یا باقلوای پرچم قزوینی

طرز تهیه “تارت بادام و گلابی” با ععطر و طعم بی نظیر

طرز تهیه “تارت بادام و گلابی” با ععطر و طعم بی نظیر

“باقلوا”ی فوق العاده خوشمزه و بی نظیر + طرز تهیه آسان

“باقلوا”ی فوق العاده خوشمزه و بی نظیر + طرز تهیه آسان

دستور پخت “باقلوای بادام” در خانه

دستور پخت “باقلوای بادام” در خانه

طرز تهیه محنشا (شیرینی بادامی)

طرز تهیه محنشا (شیرینی بادامی)

طرز تهیه شیرینی “لوز بادام” در خانه

طرز تهیه شیرینی “لوز بادام” در خانه

طرز تهیه “کراکر بادام” یک میان وعده مقوی

طرز تهیه “کراکر بادام” یک میان وعده مقوی

طرز تهیه “تارت بادام” ترد و خوشمزه با روشی آسان

طرز تهیه “تارت بادام” ترد و خوشمزه با روشی آسان

آموزش دو روش تهیه “باقلوا گل رز” قزوینی در فر یا بدون فر

آموزش دو روش تهیه “باقلوا گل رز” قزوینی در فر یا بدون فر

طرز تهیه “تارت انبه” شیرین و خوش طعم

طرز تهیه “تارت انبه” شیرین و خوش طعم

طرز تهیه “حاجی بادام” به همراه نکاتی کامل پخت

طرز تهیه “حاجی بادام” به همراه نکاتی کامل پخت

طرز تهیه “کوکی بادام شکلاتی” مناسب برای مهمانی ها

طرز تهیه “کوکی بادام شکلاتی” مناسب برای مهمانی ها

دستور تهیه “کیک بادام سوخته”

دستور تهیه “کیک بادام سوخته”

طرز تهیه “اسموتی موز و بادام” با طعمی دلپذیر

طرز تهیه “اسموتی موز و بادام” با طعمی دلپذیر

آموزش ساده و مرحله به مرحله شیرینی “آجی بادام قرابیه”

آموزش ساده و مرحله به مرحله شیرینی “آجی بادام قرابیه”

دستور تهیه “اسلایس های نارگیل و بادام با توت فرنگی”

دستور تهیه “اسلایس های نارگیل و بادام با توت فرنگی”

طرز تهیه میلک شیک بادام زمینی

طرز تهیه میلک شیک بادام زمینی

“کیک پرتقال و بادام” کیکی خوشمزه و متفاوت + طرز تهیه

“کیک پرتقال و بادام” کیکی خوشمزه و متفاوت + طرز تهیه

نکاتی دقیق و متفاوت در طرز تهیه “حریر بادام”

نکاتی دقیق و متفاوت در طرز تهیه “حریر بادام”

خوشمزه ترین “کیک خیس بادام و پرتقال تونسی” را به این صورت تهیه کنید

خوشمزه ترین “کیک خیس بادام و پرتقال تونسی” را به این صورت تهیه کنید