
در ظرفی آب ، شکر و زعفران را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقهبجوشد و شکر کاملا حل شود. بعد شهد را کنار میگذاریم تا کمی خنک شود. در ظرف دیگری تخم مرغ ها ،گردوی چرخ شده، آرد برنج ، دارچین ، وانیل و پودر گل را با هم مخلوط کنید و تابهای را روی حرارت قراردهید و کمی روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
سپس مخلوط یکدست شدهرا داخل تابهبریزید و حرارت را کم کنید تا تخم مرغ ها کاملا بستهشوند ولی سرخ نشود. بعد شهد آماهشدهرا بهآرامی روی تخم مرغ های بستهشدهبریزید تا بهخورد آن برود.در ظرف را ببندید تا آب شربت تبخیر شود.. بعد از آمادهشدن کوکو آنرا برش بزنید و میل کنید.
کوکوی گردو جزو انواع کوکو میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقهمیباشد .
کوکوی گردو را میتوانید در وعدهصبحانه- پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 2 نفر مناسب میباشد .