
- مرغ :یک کیلو نیم
- آب : یک استکان
- پیاز : یک عدد
- رب انار : 1/5 فنجان
- روغن زیتون :یک فنجان
- گردو آسیاب شده: 1/5 فنجان
- آبلیمو : یک قاشق چای خوری
- نمک و زردچوبه:بهمقدار لازم
- پودر سیر : اختیاری
برای تهیهاین غذا ابتدا مرغ را بهصورت جوجهای خرد کنید پیشنهاد ما بهشما استفادهاز بال و کتف میباشد. جوجهخرد شدهرا درون ظرف بزرگی بریزید و رب انارتان را با کمی آب و آب لیمو ترکیب کنید و سپس به جوجهها اضافهکنید و مخلوط کنید تا کاملا رب انار بهخورد مواد برود سپس کمی زردچوبهو نمک و فلفل اگر دوست داشتید مقداری پودر سیر بهآن ها اضافهکنید و دوبارهترکیب کنید تا کاملا مواد با یکدیگر ترکیب شوند.
در ادامهگردو های آسیاب شدهرا مواد جوجهتان اضافهکنید و دوبارهترکیب کنید.
پیاز را پوست بگیرید و بشورید و آن را بهصورت ریز ریز خرد کنید حتی میتوانید پیاز را رندهکنید و آب آن را کمی بگیردی و بهمواد جوجهاضافهکنید و ترکیب کنید تا مواد کاملا بهخورد جوجهها بروند .
در ادامهبا کمک یک سلفون روی مرغ ها را بپوشانید و حدود 8 ساعت درون یخچال بگذارید تا بماند.
بعد از گذشت این تایم جوجهها را از یخچال خارج کنید و و با گرفتن مواد روی آن جوجهها را بهسیخ بزنید و آن ها را با آرامش کباب کنید.
اگر میخواهید کهکنار این جوجهسس مخصوص داشتهباشید مواد جوجهرا با یک استکان آب مخلوط کنید و هم بزنید و بگذارید روی شعلهملایم گاز تا جا بیفتد و غلیظ شود.
نکتهمهمی کهدر این میان وجود دارد این است کهاگر میخواهید سس داشتهباشید ابتدا باید سس را تهیهکنید و سپس جوجهها را کباب کنید.