
- بادمجان :2 عدد
- گوشت چرخ کرده :200 گرم
- گوجهفرنگی:3 عدد
- قارچ :5 عدد
- پیاز:1 عدد
- سیر :3 حبه
- سیب زمینی مکعبی خرد شده :1 عدد
- فلفل دلمه ای :1 عدد
- رب گوجهفرنگی :2 قاشق غذاخوری
- شوید خشک:نصف قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :بهمقدار لازم
پخت خوراک واویشگای بادمجان
بادمجان های پوست کندهرا بهصورت مکعب های کوچک خرد کنید و کمی نمک روی آنها بپاشید و 20 دقیقهبگذارید تا تلخی بادمجان ها گرفتهشود.
سپس بادمجان ها را آبکشی کنید و با فشار دست آب اضافی آنها ها را بگیرید و در روغن سرخ کنید.
پیاز و سیرها را نیز ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند.
بعد گوشت چرخ کردهرا بهآن اضافهکنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
در ادامهگوجهفرنگی ها ، فلفل دلمه ای و قارچ ها را خرد کنید و همراهبا بقیهمواد تفت دهید. در قابلمهرا بگذارید تا همهمواد با هم پختهشوند.
کمی بعد گوجهفرنگی ، شوید خشک ، نمک و فلفل را هم داخل قابلمهاضافهکنید و چند دقیقهتفت دهید . وقتی مواد خوب با هم ترکیب شدند.
سیب زمینی ها را سرخ کنید و بههمراهبادمجان های سرخ شدهبهخوراک اضافهکنید. فقط دقت کنید کهخوراک واویشگا را بیش از حد مخلوط نکنید تا سیب زمینی ها لهنشوند.
خوراک واویشگای بادمجان
نکتهها
در صورت تمایل بجای شوید میتوانید از جعفری خرد شدهو یا پودر آویشن استفادهکنید.
میتوانید در زمان سرو مقداری پنیر روی غذا بریزید تا با حرارت غذا پنیر آب شود.
از دل یا جگر چرخ شدهمرغ و یا مخلوط گوشت و سویا هم میتوان بجای گوشت چرخ کردهاستفادهکرد.
خوراک واویشگای بادمجان جزو انواع خورش میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
خوراک واویشگای بادمجان را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان سحری - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .