بیشتر بخوانید

کامل ترین دستور تهیه چیپس آلو

کامل ترین دستور تهیه چیپس آلو

دستور تهیه ساده و لذیذ پخت مربای بهارنارنج

دستور تهیه ساده و لذیذ پخت مربای بهارنارنج

“لواشک انار و به” خانگی را چگونه درست کنیم؟

“لواشک انار و به” خانگی را چگونه درست کنیم؟

طعم فوق العاده ترشی خیار شکم پر با این دستور تهیه

طعم فوق العاده ترشی خیار شکم پر با این دستور تهیه

روش درست کردن “خیارشور” فوری در منزل

روش درست کردن “خیارشور” فوری در منزل

آموزش تهیه مرحله به مرحله بستنی هندوانه

آموزش تهیه مرحله به مرحله بستنی هندوانه

روش تهیه “مربای گردو” با متفاوت ترین طعم

روش تهیه “مربای گردو” با متفاوت ترین طعم

کامل ترین دستور تهیه “ترشی خیار چنبر” و ترشی بادمجون

کامل ترین دستور تهیه “ترشی خیار چنبر” و ترشی بادمجون

فوت و فن ساخت فر دستی در خانه

فوت و فن ساخت فر دستی در خانه

افزایش میل جنسی با تهیه “مربای شقاقل”

افزایش میل جنسی با تهیه “مربای شقاقل”
پخت “زولبیا” به سبکی حرفه ای با تمام نکات و راز و رمزهایش
شیرینی “زولبیا” و بامیه از جمله خوردنی های پر طرفدار و خوشمزه ما ایرانی هاست که در ماه مبارک رمضان بیشتر پخت میشود.این شیرینی خوشمزه را بدون امکانات خاص و بسیار راحت خودتان در منزل تهیه نمایید.

مواد لازم خمیر زولبیا:

  • نشاسته‌گندم:160 گرم
  • ماست چکیده :160 گرم
  • زعفران دم کرده :1 ق غ
  • روغن جامد :1 ق چ
  • آرد :1 ق غ
  • جوش شیرین :1/4 ق چ
  • آب :1 ق غ

شربت بار :

  • شکر :2 و نیم پیمانه
  • آب :1 پیمانه
  • گلاب :5 ق غ
  • جوهر لیمو :1/3 ق چ
  • زعفران دم کرده :1 ق غ
  • گلوکز:1 تا 2 ق غ

پخت زولبیا

زولبیا ترد و خوشمزه

طرز تهیه‌شیرینی زولبیا:

برای تهیه‌خمیر زولبیا ، ابتدا نشاسته گندم را داخل ظرفی بریزید و به‌آن ماست چکیده‌اضافه‌کنید و با هم زن برقی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

بعد آرد را به‌همراه‌مقداری از یک پیمانه‌آب به‌مواد اضافه‌کنید و مجددا به‌مدت 3 تا4 دقیقه‌دیگر مواد را هم بزنید.( در این مرحله‌آب را کم کم اضافه‌کنید تا خمیر غلظت مناسبی پیدا کند)

روی خمیر به‌دست آمده‌را با سلفون بپوشانید و به‌مدت 8 تا 10 ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا به‌عمل بیاید.

بعد از سپری شدن زمان استراحت خمیر ،شربت بار را آماده‌کنید.

به‌این ترتیب که‌داخل قابلمه‌ای شکر و آب را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و شربت به‌جوش بیاید.

2 قاشق آب به‌جوهر لیمو اضافه‌کنید و نصف آن را بعد از به‌جوش آمدن شربت به‌همراه‌گلاب ، زعفران ، و گلوکز به‌آن اضافه‌کنید و بگذارید تا شربت بجوشد و قوام بیاید.

با قلمو جوهر لیموی باقی مانده‌را اطراف ظرف بمالید تا شربت شکرک نزند.

در این مرحله‌به‌مایه‌زولبیای استراحت داده‌شده‌روغن جامد را اضافه‌کنید و به‌همراه‌زعفران مخلوط کنید و هم بزنید.مقدار خیلی کمی آب به‌مواد اضافه‌کنید و مراقب باشید تا خمیر را شل نکند.

جوش شیرین را هم به‌بقیه‌مواد اضافه‌کنید و خوب هم بزنید.داخل ماهی تابه‌ای روغن بریزید در حدی که‌زولبیاها داخل آن غوطه‌ور شوند.

بعد از اینکه‌روغن داغ شد ، خمیر را داخل قیفی بریزید و بهتر است یک یا چند قالب دایره‌ای شکل ساده‌داشته‌باشید و در تابه‌قرار دهید و خمیر را داخل آن قالب در روغن بریزید و به‌شکل زولبیا فرم دهید.

وقتی زولبیا سرخ شد آن را داخل شربت باری که‌کمی از حرارت افتاده‌و به‌دمای 70 درجه‌رسیده‌قرار دهید تا شهد را به‌خود بگیرد و تا زمانی که‌زولبیاهای جدید سرخ شوند ، بگذارید قبلی ها در شهد بمانند.

در آخر آنها را در ابکش قرار دهید تا شهد اضافه‌آن گرفته‌شود و بعد در ظرف مورد نظر سرو کنید.

زولبیا

زولبیا خانگی

نکات تکمیلی در مورد زولبیا

زولبیا جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه‌میباشد .
زولبیا را می‌توانید در وعده‌دسر - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 8 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

تکنیک های درست کردن مربای پوست پسته خوش طعم و بی نظیر

تکنیک های درست کردن مربای پوست پسته خوش طعم و بی نظیر

نکات تکمیلی بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

نکات تکمیلی بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه

ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه

سری دوم بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

سری دوم بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

نحوه درست کردن چند شور و ترشی خوشمزه

نحوه درست کردن چند شور و ترشی خوشمزه

آموزش تهیه “شوید پلو با میگو” با روش ساده و عالی

آموزش تهیه “شوید پلو با میگو” با روش ساده و عالی

طرز تهیه یک “کوکوی مرغ و سبزیجات” فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه یک “کوکوی مرغ و سبزیجات” فوق العاده خوشمزه

با این تکنیک ها باگت تخم مرغی را به راحتی درست کنید!

با این تکنیک ها باگت تخم مرغی را به راحتی درست کنید!

خوشمزه ترین طرز تهیه “رولت بادمجان” با مرغ با طعم فوق العاده

خوشمزه ترین طرز تهیه “رولت بادمجان” با مرغ با طعم فوق العاده

نحوه درست کردن سس آواکادو برای سالاد و چیپس

نحوه درست کردن سس آواکادو برای سالاد و چیپس
مشاهده

مطالب بیشتر در گوناگون

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

دستور تهیه “سس رژیمی فرانسوی” بدون روغن

دستور تهیه “سس رژیمی فرانسوی” بدون روغن

طرز تهیه “ترشی بادمجان” شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

طرز تهیه “ترشی بادمجان” شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

“لواشک کیوی” خوشمزه و خانگی همراه با دستور تهیه کامل

“لواشک کیوی” خوشمزه و خانگی همراه با دستور تهیه کامل

طعم فوق العاده خیارشور با این طرز تهیه بی نظیر

طعم فوق العاده خیارشور با این طرز تهیه بی نظیر

طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با طعم متفاوت

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با طعم متفاوت

کامل ترین طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی با آبغوره

کامل ترین طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی با آبغوره

طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه

طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه

راز و رمز درست کردن یک “فسنجان” خوشرنگ و خوشمزه

راز و رمز درست کردن یک “فسنجان” خوشرنگ و خوشمزه

مطالب مرتبط

روش درست کردن “سمبوسه هندی” به صورت مرحله ای

روش درست کردن “سمبوسه هندی” به صورت مرحله ای

دستور طبخ “سوپ خامه ای” مرغ و نودل

دستور طبخ “سوپ خامه ای” مرغ و نودل

روش تهیه خوشمزه ترین “شکلات گردویی” با شکلات تلخ

روش تهیه خوشمزه ترین “شکلات گردویی” با شکلات تلخ

طرز تهیه “کشک سالاری”

طرز تهیه “کشک سالاری”

دستور تهیه و نکات “آش رشته نذری محرم” به سبک تهرانی ها

دستور تهیه و نکات “آش رشته نذری محرم” به سبک تهرانی ها

“اشکنه” خوش طعم به سبک های شیرازی و مشهدی

“اشکنه” خوش طعم به سبک های شیرازی و مشهدی

طرز تهیه “خورش قیمه یزدی” ، قیمه ای متفاوت و پرطرفدار یزدی ها

طرز تهیه “خورش قیمه یزدی” ، قیمه ای متفاوت و پرطرفدار یزدی ها

ساده ترین دستور پخت دمی یارما غذای محلی همدان

ساده ترین دستور پخت دمی یارما غذای محلی همدان

بهترین سبک پخت خورشت قورمه سبزی یا “خورشت سبزی اهوازی”

بهترین سبک پخت خورشت قورمه سبزی یا “خورشت سبزی اهوازی”

طرز تهیه “خورش کرفس” با لوبیا چیتی بسیار خوشمزه و پر طرفدار

طرز تهیه “خورش کرفس” با لوبیا چیتی بسیار خوشمزه و پر طرفدار

طرز تهیه سوفله بادمجان با سویا

طرز تهیه سوفله بادمجان با سویا

طرز تهیه “برنج کاسه ای” آذری

طرز تهیه “برنج کاسه ای” آذری

دستور تهیه “شیرینی چرخی” خانگی فوق العاده خوشمزه

دستور تهیه “شیرینی چرخی” خانگی فوق العاده خوشمزه

نحوه درست کردن “کوفته بلغور” و عدس غذای رژیمی برای لاغری

نحوه درست کردن “کوفته بلغور” و عدس غذای رژیمی برای لاغری

طرز تهیه “سوفله اسفناج” خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه “سوفله اسفناج” خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه “آش گوشت” و بلغور (اندیمشک)

طرز تهیه “آش گوشت” و بلغور (اندیمشک)

طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

طرز تهیه “خورشت آلو و هویج”

طرز تهیه “خورشت آلو و هویج”

“میرزاقاسمی با رب گوجه” مجلسی و خوش رنگ

“میرزاقاسمی با رب گوجه” مجلسی و خوش رنگ

طرز تهیه “سوفله مرغ” و هویج با طعمی لذیذ

طرز تهیه “سوفله مرغ” و هویج با طعمی لذیذ