
نحوهنگهداری باقی ماندهغذا، پنیر و چند نوع مواد غذایی در زیر آوردهشدهاست.
تخم مرغ
پوست تخم مرغ منافذ بسیاری دارد و بههمین دلیل وقتی تخم مرغ ها را خارج از کارتن اصلی نگهداری میکنید، رطوبت آن از طریق منافذ بسیار زود تبخیر میشود کهباعث میشود تخم مرغ تازگی خود را از دست بدهد. برای جلوگیری از این وضعیت، تخم مرغ ها را در جعبهکاغذی و اصلی آن و در محلی خنک نگهداری کنید.
پنیر
پنیر های مرغوب و فرآوری نشدهاحتیاج بههوای تازهدارند. در واقع باید هوای باز اطراف آن در جریان باشد. بستهبندی های پلاستیکی مانع از این جریان میشوند و در نتیجهیک لایهچربی و گاهی کپک روی پنیر بهوجود میآید. برای پیشگیری از این وضعیت، پنیر را در کاغذی نازک و مومی بپیچید، و آن را در درون کیسهپلاستیکی بگذارید و درب کیسهرا نبندید. حتما پنیر را در یخچال نگهداری کنید.
شیر
خانم های خانهدار چون در منزل هستند با یخچال زیاد سر و کار دارند و بههمین دلیل درب یخچال را زیاد باز و بستهمیکنند. وقتی در باز میشود هوای گرم بهشیر میخورد، دوبارهکهبستهمیشود هوای سرد آن را احاطهمیکند. این گرم و سرد شدن بهرشد باکتری ها کمک میکند و باعث میشود شیر زودتر فاسد شود. برای اینکهاین اتفاق نیفتد، شیر را در دمای مناسب در عقب ترین قسمت یخچال نگهداری کنید.
باقی ماندهغذاها
باقی ماندهغذا را باید سریع سرد کنید. اگر بخواهید حجم زیادی از غذا را یکجا نگهداری کنید، ممکن است داخل غذا سریعا سرد نشود. در نتیجهباکتری هایی در داخل غذا تکثیر میشود. برای حل این مشکل، غذا را در داخل چند ظرف با عمق کم نگهداری کنید تا غذا زودتر سرد شود.
سیب و کاهو
اگر قصد نگهداری سالادی را دارید کهحاوی کاهو و سیب است، بههیچ عنوان این دو را با هم نگهداری نکنید. سیب باعث فساد کاهو میشود. میوهها و سبزی جات را در کشوهایی جداگانهدر یخچال نگهداری کنید.