
مهم ترین بخش جشن تولد برای هرکسی مدل کیک تولد اوست چون همهدور کیک جمع میشوند، شمع آن را روشن میکنند و صاحب جشن تولد با کلی آرزوهای قشنگ شمع هایش را فوت میکند.
کهاین لحظهجادویی در کنار یک کیک خانگی خوشمزهکهبهصورت خیلی خاصی و شیکی تزیین شدهجادویی تر هم شود.
ما در این مطلب برای شما سعی کردهایم بهتفکیک تزیین کیک های شیک و دیدنی را مهیا کنیم ، همراهما در ادامهاین مطلب باشید :
نوشتن بر روی کیک تولد یکی از مراحل تزیین کیک ها میباشد کهمیتواند یک جملهمحبت آمیز و یا در کل یک تبریک سادهو شیوا باشد.
برای کسانی کهدر نوشتن روی کیک تازهکار هستند توصیهمیشود حتما از شابلون استفادهکنند. اگر هم شابلون در دسترس نبود نوشتهخود را روی کاغذ بنویسید و بعد با قیچی جدا کنید اگر کهدست تنها هستید بهتر بجای شابلون از یک مقوای ضخیم استفادهکنید و بعد با کاتر طرح خود را جدا کنید تا در هنگام استفاده شابلون شما جابجا نشود و طرح نهایی شما خراب نشود.
و موقعهای کهشما میخواهید متن خود را روی کیک بنویسد، باید شابلون را در جایی کهمیخواهید متن را بنویسید ، نزدیک بهسطح کیک قرار دهید. قبل از تلاش برای نوشتن روی کیک آن را روی کاغذ تمرین کنید. همچنین بستهبهرنگ کیکتان میتوانید نوشتهها را با پودرقند یا پودر شکلات انجام دهید.
نوشتهٔ روی کیک را از قبل آمادهکنید و نیز جای آن را مشخص کنید تا با تزیینات خراب نشوند. اگر هم میخواهید برای تزیینات از خامهاستفادهکنید، بهتر است از قیف استفادهکنید.
اززمان های گذشتهتا بهامروز دیزایین کیک تولد با خامهبسیار رایج بودهو هست. با کمک خامهمیتوانید تزیینات زیبا و خاصی را بر روی کیکتان داشتهباشید.
برای تزئین کیک های خانگی روش هایی زیادی وجود دارد.همچنین شیک بودن و تمیز بودن پوشش کیک بهخودی خود نوعی تزیین بهحساب میاد. پس لازم است کهبرای تزیین و کاور کردن کیک نکاتی را یاد بگیریم.
برای پوشش دادن کیک با خامهباید کیک را از روز قبل آمادهکنید تا بافت آن کاملا سرد شود. سپس با توجهبهارتفاع کیک آن را بهصورت افقی بهدو یا سهقسمت مساوی تقسیم کنید بهطوری کهلایههای کیک نهخیلی نازک و نهخیلی ضخیم باشند.
در مرحلهبعدی اولین لایهکیک را روی صفحهیا ظرف مورد نظر قرار میدهیم ( کهمعمولاً از انواع ظروف یکبار مصرف استفادهمیشود) و با کمک یک برس مواد آبکی مثل آبمیوه، شیر کاکائو و یا شربت سادهرا روی کیک میمالیم و بهاصطلاح کیک را تر میکنیم. و هر بار کهیک لایهجدید رو روی کیک قرار میدهیم این عمل را تکرار میکنیم.
حالا مقداری مناسبی از خامهفرم گرفتهرا کهمیتوانید خودتان آمادهکنید و یا آمادهاز بیرون تهیهکنید را روی اولین لایهکیک بمالید.
با توجهبهسایز کیک با کمک پالت صاف کردن کیک و همچنین با استند کیک یا پایهگردان شروع بهپخش کردن و یکنواخت کردن خامهمیکنیم. بهتر است پالت را ثابت نگهدارید و هم زمان با دست دیگهگردان کیک را بچرخونانید تا خامهها بهیک اندازهروی سطح کیک پخش شوند.
وقتی از یکدست شدن خامهروی لایهاول کیک مطمئن شدید، میتوانید از میوههای خرد شدهکهدر کنار خامهطعم خوبی پیدا میکنند مثل موز ، توت فرنگی و یا اناناس و یا حتی تکههای شکلات یا چیپس های شکلاتی با طعم های مورد علاقهتان و همچنین مغزهای آجیل بر روی خامهاستفادهکنید.
در مرحلهبعد , لایهدیگری از کیک را کهبهصورتی که کامل روی لایهاول قرار بگیرد و همهجای آن را بپوشاند قرار دهید. و همهمراحل قبل را بهترتیب خامهکشی و قرار دادن تکههای میوهانجام میدهیم تا بهمرحلهآخر برسیم. در واقعههمان لایهرویی کیک.
بعد از اینکهلایهآخر را روی کیک گذاشتیم با دست کمی فشارش دهید تا همهطبقات کیک با هم فیکس شوند.
سپس دور تا دور کیک را با کمک همان پالت خامهکشی میکنیم. البتهبهتر است قیف را با خامهپر کنید و سر قیف رو با قیچی جدا کنید و نوک قیف رو مماس با کیک قرار دهید و با کمک دست دیگر گردون کیک را بچرخانید. و همزمان قیف را فشار دهید تا خامهخارج شود و دور تا دور کیک آغشتهبهخامهشود.
در آخر هم با کمک پالت های کشیدهمخصوص کاور کردن کیک یا همون پالت معمولی کیک خامهها را یکدست کنید.بعد بههمهترتیب روی سطح کیک را هم با خامهبپوشانید.
تمام فرو رفتگی ها و جاهای خالی روی کیک را با خامهپر و صاف کنید تا کیک کاملا صاف و یکدست شود. برای شیکی و تمیزی کیک این کار را با وسواس بیشتری انجام دهید.
حتی میتوانید آستر کشی کیک را در دو دفعهبا فاصلهانجام دهید.یعنی بعد از آسترکشی اولیهکیک را یکی دو ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد مجدداً با مقدار کمی خامههمین مراحل را تکرار کنید.( سعی کنید برای مرحلهبعد پالت کاملا خشک و تمیز باشد)
برای اینکهلبههای کیک صاف و تمیز در بیاید.از قسمت تیز پالت، خامههای اضافی را بهصورت مورب بهسمت داخل کیک بکشانید تا خامههای اضافی بهپالت بچسبد و از کیک جدا شود.این کار را آنقدر انجام دهید تا لبههای کیک صاف در بیاد.
کیک را بعد از آستر کشی داخل یخچال استراحت دهید تا منسجم شود.
حالا میتوانید با ذوق و سلیقهشخصی خودتان کیک را بههر شکل و موادی کهدر خانهدارید و یا از قبل تهیهنمودید طراحی و تزیین کنید.
همچنین میتوانید با بقیهخامهفرم گرفتهشدهو ماسورهشکوفه6 دو تا دور روی کیک را بهشکل گل فرم دهید.
تزئین کیک با پاستیل ، اسمارتیز و شکلات یکی دیگر ازروش های زیبا و البته سادهاست کهاغلب در کنار تزیینات کیک با خامهایدهای خاص و جالب میشود.
[ " آموزش تهیهشیک ترین کیک تولد با طعم عالی " ]
[ " سادهترین نوع طرز پخت کیک اسفنجی " ]
[ " طرز تهیهکیک اسفنجی آمریکایی " ]
[ " روش درست کردن کیک های شکلاتی گردویی " ]
[ " طرز تهیهکیک تر آلبالو " ]
[ " طرز تهیه“کیک نارگیلی” با سس نارگیل لیمویی " ]
" بر روی لینک مورد نظر کلیک نمایید "
![]() | ایدهتزیین کیک روز پدر و مرد |
![]() | ایدهتزیین کیک عددی |
![]() | ایدهتزیین کیک پای خانگی |
![]() | ایدهتزیین کیک پاییزی |
![]() | تزیین کیک فنجانی شیک |
![]() | تزیین کیک عروسی زیبا |
![]() | ایدهتزیین کیک روز مادر |
![]() | مدل کیک قلبی قرمز و شکلاتی |
![]() | ایدهکیک تولد شیک دخترانه |
![]() | کیک تولد پسرانهشیک |
تزیین کیک جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقهمیباشد .
تزیین کیک را میتوانید در وعدهصبحانه- دسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .