
آنگولاس کلمهاسپانیایی بهمعنای بچهمارماهی است کهنام یکی از غذاهای گران قیمت این کشور میباشد و اما کسی علت دقیق آن را نمی داند. این غذای اسپانیایی در اصل مزهو طعم خاصی ندارد و شکل آن بیشتر شبیهبهکرم ها میباشد و شاید با دیدن آن احساس خوبی بهشما دست ندهد و احساس کنید در حال خوردن کرم هایی گران قیمت میباشید.
اما مردم اسپانیا بهچهعلت صدها یورو برای خوردن این غذا هزینهمیکنند؟ آیا علت خاصی در آن وجود دارد؟ جزئیات بیشتر را در ادامهاین مطلب از بخش سرگرمی مجله اینترنتی فنجان خواهیم گفت.
آنگولاس طبق تاریخ و افسانههای موجود اسپانیایی، غذای منجمد شدهای بودند کهبهعنوان خوراک جوجهها و خوک ها استفادهمیشد و بعدها تبدیل بهغذای گران قیمت برای افراد ثروتمند در شمال اسپانیا شد.
اما امروزهاین غذا بهقیمت نجومی 1000 یورو در رستوران های بزرگ سرو میشوند و بنابراین میتوان آنرا غذایی متعلق بهثروتمندان اسپانیایی دانست کهبنابر داشتن سرمایهبیشتر از این غذای گران قیمت استفادهمیکنند.
با این وجود، این غذای گران قیمت مزهو طعم خاصی ندارد و اما ظاهرا محبوبیت فراوانی در میان مردمان ثروتمند اسپانیایی دارد و آنها برای خوردن این غذای بی مزههزینهنجومی میکنند.
سرآشپز " رادریگو گارسیا فونسکا " کهدر یک رستوران واقع در مادرید در حال کار کردن است این گونهگفت:" من برای چنین غذایی بههیچ وجههزینهنمی کنم چرا کهنهرنگ جذاب و نهطعم و مزهدوست داشتنی دارند و کاهو در مقابل این غذای گران قیمت بو و طعم جذاب تری دارد کهبرای نیم کیلو از این غذای بی مزهباید 500 یورو و برای یک کیلو باید 1000 یورو بپردازید".
جالب است بدانید این غذا در میان ثروتمندان بقدری محبوب است کهحتی بازار سیاهپرطرفدار نیز برای غذای آنگولاس در اسپانیا وجود دارد.