بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه ادانگ بلادو
ادانگ بلادو غذایی لذیذ و متفاوت بر پایه میگو است که در میهمانی های خاص خود میتوانید این غذا را تهیه کنید.طرز تهیه را در آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان ببینید.

مواد لازم برای ادانگ بلادو

 
پیاز متوسط :2 عدد
گوجه‌فرنگی :2 عدد
فلفل چیلی :یک قاشق غذاخوری
لیمو ترش :یک عدد
میگوی درشت :یک کیلو
نمک :به‌میزان لازم
سیر :2 حبه
روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
شکر :3 قاشق غذاخوری
 
غذاهای خارجی
 
 

طرز تهیه‌ادانگ بلادو

گوجه‌فرنگی ها را پوست کنده‌و همراه‌پیاز و سیر و فلفل چیلی 5 دقیقه‌در غذاساز مخلوط کنید تا خمیری نرم حاصل شود .
روغن زیتون را در تابه‌ای مناسب حرارت داده‌سس را اضافه‌کنید به‌همراه‌شکر و نمک 10 دقیقه‌تفت دهید .
آبلیمو را اضافه‌کرده‌و سس را از روی حرارت بردارید .
میگو ها را یک ساعت داخل پیاز و رنده‌پوست لیمو بخوابانید .میگوها را در روغن سرخ کرده‌بر روی دستمال مخصوص بگذارید تا روغن آن کشیده‌شود .
سس بلادو را دوباره‌گرم کرده‌و میگو ها را 7-10 دقیقه‌در سس حرارت دهید.
 
نکات 
 
میتوانید در سس برای رنگ بهتر از یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی نیز استفاده‌نمایید .
دقت کنید که‌میگو ها زیاد تفت داده‌نشود که‌سفت شود .
میتوانید میگو ها را به‌صورت کریسپی نیز آماده‌کرده‌و سپس از سس گرم کنار آن قرار دهید .
بهترین تزیین برای این غذا استفاده‌از فلفل قرمز چیلی است که‌به‌طعم اصلی این غذا نزدیک است . از سبزیجات تازه‌نیز میتوانید در تزیین این غذا سود ببرید .
 
ادانگ بلادو

نکات تکمیلی در مورد ادانگ بلادو

ادانگ بلادو جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه‌میباشد .
ادانگ بلادو را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه “چیلی سبزیجات” مناسب علاقمندان به غذاهای تند

طرز تهیه “چیلی سبزیجات” مناسب علاقمندان به غذاهای تند

طرز تهیه پاستا تن و سبزیجات توفری

طرز تهیه پاستا تن و سبزیجات توفری

طرز تهیه “پلو مرغ اسپانیایی” ،یک غذای ساده و خوشمزه

طرز تهیه “پلو مرغ اسپانیایی” ،یک غذای ساده و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی و گردو” یک غذای شیک و لذیذ دریایی

طرز تهیه “ماهی و گردو” یک غذای شیک و لذیذ دریایی

طرز تهیه “پیتا گوشت”

طرز تهیه “پیتا گوشت”

طرز تهیه ماهی اندونزی

طرز تهیه ماهی اندونزی

طرز تهیه مرغ و اسفناج با سس پارمزان

طرز تهیه مرغ و اسفناج با سس پارمزان

طرز تهیه “پاتاتاس براواس” اسپانیایی

طرز تهیه “پاتاتاس براواس” اسپانیایی

طرز تهیه شیش برک (Shish barak)

طرز تهیه شیش برک (Shish barak)

طرز تهیه “بیف پای”

طرز تهیه “بیف پای”

طرز تهیه “رول میگو” تند و خوشمزه

طرز تهیه “رول میگو” تند و خوشمزه

طرز تهیه “سمبوسه میگو” با طعمی بینظیر

طرز تهیه “سمبوسه میگو” با طعمی بینظیر

طرز تهیه استیک با سس چیلی و گشنیز

طرز تهیه استیک با سس چیلی و گشنیز

طرز تهیه “میگو برشته” به صورت شیک و مجلسی

طرز تهیه “میگو برشته” به صورت شیک و مجلسی

طرز تهیه “کاری میگو” یک غذای هندی خوشمزه

طرز تهیه “کاری میگو” یک غذای هندی خوشمزه

غذای 10 دقیقه ای ؛ طرز تهیه میگو با سیر و چاشنی کاجون

غذای 10 دقیقه ای ؛ طرز تهیه میگو با سیر و چاشنی کاجون

نکات مهمی که باید در تهیه “فلافل مدیترانه ای” رعایت کنید!

نکات مهمی که باید در تهیه “فلافل مدیترانه ای” رعایت کنید!

طرز تهیه “تیلاپیا با سس پمینتو” (فلفل)

طرز تهیه “تیلاپیا با سس پمینتو” (فلفل)

طرز تهیه فاهیتای گوشت

طرز تهیه فاهیتای گوشت

طرز تهیه “باندالو”

طرز تهیه “باندالو”