
یکی از بیماری هایی کهما با آن روبهرو میشویم آلرژی یا حساسیت است کهممکن است موارد حساسیت زای زیادی وجود داشتهباشد کهیکی از آنها آلرژی غذایی میباشد. آلرژی غذایی عبارت است از واکنش بیش از اندازهی دستگاهایمنی بهبرخی غذاها یا موادی کهمعمولاً بی خطرند.
این واکنش های نا مطلوب ممکن است ، ارثی یا ناشی از یک نقص اکتسابی بیوشیمیایی باشند.هرگونهغذا یا مادهای کهبلعیدهمیشود، میتواند باعث بروز واکنش آلرژیک شود.علایم ممکن است در عرض چند دقیقهیا 2 ساعت پس از خوردن آن غذای بهخصوص بروز کنند.در بعضی موارد، امکان دارد علایم یک تا دو روز بعد نیز ظاهر نشوند. حساسیت غذایی در برخی از افراد ممکن است قدری ناخوشایند(اما نهخیلی شدید) باشد ولی برای برخی دیگر خیلی وحشتناک و حتی برای حیات تهدیدآمیز باشد.
«جنیفر رادیگان» نوجوان 17 سالهای است کهبههمهغذاهای دنیا آلرژی دارد و تنها میتواند سیب زمینی بخورد.وی بهبیماری ترس از غذاهای مختلف دچار شدهاست و با خوردن غذا احساس مریضی سخت میکند.
این نوجوان اسکاتلندی سال هاست کهفقط سیب زمینی میخورد و البتهچند بار هم توانستهبهسختی یک ظرف پاستا را تا انتها بخورد ولی پس از آن چند روزی را در حالت مریضی سخت گذراندهاست.
پزشکان در مورد بیماری عجیب وی اظهار نظر خاصی نمی کنند و آن را ناشی از حالت های روانی میدانند.درمان این بیماری تنها میتواند از طریق روانشناسی و درمان های روحی میسر باشد.