
کنسرو ماهی یکی از غذاهای محبوبی است کهیکی و دو تای آن معمولا در آشپزخانهمنازل میتوان آن را پیدا کرد. اما آیا میدانید کهاین غذای محبوب دارای سمی خطرناک و مهلک است؟
چگونهمیتوان از سلامت کنسرو ماهی ها اطمینان حاصل کرد و کنسرو ماهی سالم را از کنسرو ناسالم تشخیص داد؟ 4 روش سادهبرای انجام این کار در ادامهاین بخش از سلامت مجله اینترنتی فنجان بیان شدهاست.
یکی از محبوب و فوری ترین غذاهای آمادهدریایی کنسرو ماهی است کهبهعنوان پرمصرف ترین فست فود دریایی مصرف میشود اما میتواند دارای سمی مهلک و خطرناک باشد بهخصوص اگر فساد داخل آن ایجاد شدهباشد و شما بدون داشتن آگاهی های مورد نیاز برای شناخت کنسرو ماهی سالم آن را میل کنید.
1- اولین نشانهو راهنما تاریخ تولید و انقضا است
سادهاست پس هر زمان کهبرای خرید کنسرو ماهی بهسوپرمارکت یا فروشگاهمیروید بعد از توجهبرند و کارخانهتولید کنندهحتما تاریخ مصرف محصول را نیز با دقت چک کنید ؛ فراموش نکنید اگر قصد دارید کنسرو را برای مدت طولانی انبار کنید باید کنسرو تاریخ طولانی تری داشتهباشد یعنی تولید تازهتری باشد و تاریخ تولید آن بهتاریخ روز نزدیک تر باشد.
2- با جوشاندن کنسرو متوجهتازهبودن آن شوید
جوشاندن کنسرو ماهی بهمدت 20 دقیقهیکی از قوانینی است کهبرای از بین بردن باکتری های داخل کنسرو باید رعایت شود برای همین بههیچ وجهتوصیهنمیشود ماهی تن را سرد بخورید . چنانچهبعد از 20 دقیقهجوشیدن متوجهشدید کهغذا طعم و رنگ طبیعی ندارد مطمئن شوید کهکنسرو سالم نیست و نباید ان را مصرف کنید.
3- نشتی یعنی علامت فساد
نکتهدیگری کهباید هنگام خرید و انتخاب کنسرو ماهی و هر غذایی کنسرو شدهرعایت کنید دقت در ظاهر قوطی کنسرو است ، هر نوع نشتی و زنگ زدگی روی ظرف نشانهناسالم بودن آن است چرا کهظرف های آلومینیومی بستهبندی غذای کنسروی باید کاملا سالم، بدون زنگ زدگی و نشتی باشند.
4 - کنسرو ماهی باید در جای مناسب نگهداری شود
کنسرو ماهی یا غذای کنسروی خریدهاید، آنها را در جای خشک و تاریکی مثل کابینت انبار کنید. این مواد در بیرون از یخچال فاسد نمی شوند، اما رطوبت داخل یخچال میتواند باعث زنگ زدگی بستهغذا و در نتیجهفساد آن شود. اگر از غذای کنسروی چیزی باقی ماند، آن را در یک ظرف شیشهای در دار داخل یخچال نگهدارید.